Opdrachtgevers

“In mijn coachingstraject met Jochem heb ik mijzelf nog beter leren kennen. Ik weet nu heel goed wat mijn waarden in mijn werk zijn, waar ik energie van krijg en waarvan niet. Jochem stelde mij kritische vragen waarmee hij mij heeft aangezet nog meer de diepte in te gaan. Een mooi en goed proces.”

Mathilda van den Hof | Afdelingsdirecteur | Koninklijke Kentalis Ambulante Dienstverlening

“Jochem is in staat om in een complex gedifferentieerde omgeving verbindend te zijn. Het lukt hem om bij betrokkenen hun persoonlijk perspectief aan te boren en waarde toe te voegen.”
drs. Bert Eissens | Directeur sector C | Universitair Medisch Centrum Groningen

“Jochem heeft een super job gedaan door een sterk HR team te formeren en forse stappen te zetten in HR beleid en alle Lentis problematiek”.
Martin Sitalsing; voorzitter RvB Lentis.

“Jochem brengt mensen op een prettige natuurlijke wijze tot onverhulde inzichten met tastbare veranderingen als resultaat!”
Kees Akkerman; Site Manager SCA

‘Dank voor de spiegel en inzichten, de verfrissende blik, maar ook de doorgewinterde ervaring die je met mij deelde!
Heb het traject als heel waardevol gezien, mooie oranje kans met gele doordenkers’
Leonie Alkema, HR Business Partner bij Axians ➤ Human Capital

“Het was een heel goede strategiedag. Het hele team was erg enthousiast. Je houdt de grote lijn in beeld en bent scherp genoeg als dat nodig is, waardoor alles wordt benoemd, op een prettige manier.
We hebben resultaten en voortgang geboekt. Het gaf ons ook comfort in de vervolggesprekken over meerjarenplannen. Er is sindsdien echt wat veranderd, dat merk je vooral ook tijdens vergaderingen.”
Marloes Bigirwamungu-Bargeman, Medisch manager, vakgroep MDL, Medisch Spectrum Twente

“Ik heb het idee dat Jochem precies begrijpt hoe ik in elkaar zit en hoe het bij ons reilt en zeilt, dat geeft vertrouwen.”
Anton Steenbergen; Manager Engineering & Realisatie Noord Enexis

“De sessies onder begeleiding van Jochem hebben ons als team nader bijeen gebracht.
Zijn aanpak is rustig, overzichtelijk maar zeker ook doelgericht.
Hij beheerst zijn programma en managed het proces waarbij voldoende ruimte is voor verdieping.”

Rogier Paanakker, Business Unit Manager SPIE

“Jochem weet uitstekend op menselijke en tactische wijze, zonder afbreuk te doen aan het individu, teams/organisaties in beweging te brengen. Met behulp van Jochem hebben wij binnen een jaar aantoonbare successen geboekt binnen onze organisatie op het gebied van ontwikkeling naar meer proactief en resultaatgericht gedrag. Mede door de inzet van zijn SPP-tool en zijn uitstekende doortastende skills heeft ons inzetbaarheidsbeleid een meer structureel en integraal karakter gekregen.
Wij zijn hem dankbaar voor zijn bijdrage en verwachten onze samenwerking op duurzame wijze voort te zetten.”
Piet Schudde, Manager HR, Univé Noord Nederland

Jochem van Woerden