Commitment

Jochem van Woerden, altijd met commitment in een traject,

Als Strategisch Adviseur, Coach, interim Manager HRM, Toezichthouder. In alle sectoren, van overheid en dienstensector tot Industrie.

Als Inhoudelijk deskundige bij Npal | Cluster Strategisch HRM als begeleider met 16 deelnemende bedrijven uit de Industrie in Noord Nederland.

Jochem is als interim HR manager en consultant in meerdere sectoren actief betrokken bij vraagstukken op het gebied van organisatieverandering, team- en managementontwikkeling, HR beleid, individuele coaching en strategische personeelsplanning. Als adviseur en als verbinder.
Om weer een stap vooruit te zetten en samen doelen te bereiken.

Het verbinden van best practices doet hij ook als begeleider van NPAL | Cluster Strategische HRM met als doel het eigenaarschap en de productiviteit van de aangesloten bedrijven te verbeteren.

Als voorzitter van een RvT heeft hij ervaring in good governance, strategisch advies, management en toezicht.

Daarnaast was hij van 2007 tot 2019 en van 2021-2022 lid van het Algemeen Bestuur van Noorderlink, waarvan 8 jaar lid en vice voorzitter van het Dagelijks Bestuur.

Hij heeft een duidelijke visie, is pragmatisch, spiegelt én is resultaatgericht.

Zijn ontwikkelde SPP-tool is genomineerd voor de Noorderlink Award. De jury was ‘gecharmeerd van de praktische toepasbaarheid en de simpele en heldere weergave van hoe de organisatie er nu en in de toekomst uitziet’.

In 2014 is hij Cruoninga consultancy gestart vanuit de drijfveer om waarde toe te voegen aan organisaties, teams en professionals.

Tekenend voor de aanpak: ‘prettig pragmatisch’.

Cruoninga consultancy: ‘Voor jouw volgende stap’.